18. februar 2019, 10:19


Med nettbrettet Taxifix bedrift gjør vi det enklere for din bedrift å bestille taxi til gjester og ansatte.

Nettbrettet Taxifix bedrift avlaster resepsjonen

For bedriftskunder som bestiller mye taxi tilbyr vi et nettbrett som forenkler bestillingsprosessen. Velger du å sette nettbrettet lett tilgjengelig kan gjesten selv bestille bil ved å taste inn mobilnummeret sitt. Slik kan sjåføren nå kunden direkte. 

Betal og få faktura med TaxiCard bedriftskort

TaxiCard er et kredittkort for taxi som passer veldig godt for bedrifter med ansatte som kjører mye taxi, men også andre kan ha nytte av dette kortet. Kortet kan brukes som betalingsmiddel i hele Norge, og er godt å ha for å forenkle reiseregninger i bedriften.

Løsningen er fleksibel og tilpasses bedriftens behov. Kortbruken faktureres etterskuddsvis etter ønsket oppsett, og mva framgår selvsagt på fakturaen. Et TaxiCard kan også benyttes til å betale turen selv om kortet ikke er med i bilen, for eksempel ved pakkekjøring eller transport av ansatte og gjester. Kontakt kundesenteret på 78 95 15 24 for å bestille bil for slik kredittkjøring. 

Fakturaer er tilgjengelig på web for regnskapsansvarlig. Den enkelte bruker kan også med egen brukerpålogging se sitt taxiforbruk. Kort på avveie kan enkelt sperres hos vårt døgnåpne kundesenter via telefon 02323, eller ved å logge inn på www.taxifix.no.

Ta kontakt på [email protected] hvis du har spørsmål om TaxiCard.

Opprett bruker for å få alle kvitteringer på nett

Hvis du logger inn øverst til høyre kan du selv registrere kortene dine slik at du kan hente, lagre eller printe kvitteringer for taxiturer du har betalt med både TaxiCard og vanlige betalingskort.

Kvitteringer for alle turer du har bestilt med Taxifix kan du finne i appen, og sende på e-post til deg selv.

Kontakt salgsavdelingen
Er et fast kundeforhold noe for din bedrift? 
Send oss en kort melding og du vil bli kontaktet for en uforpliktende prat.

Bestill landsdekkende Taxicard i dag

TaxiCard er et kredittkort for bedrifter som kan brukes til å betale taxi i hele Norge.

Vi sender faktura etterskuddsvis, og du kan enkelt sjekke faktura og turstatus på web.

Klikk her for å fylle ut bestillingsskjema.