Taxicard

Taxinæringen har mulighet til å motta flere betalingsformer, f.eks. kontant, rekvisisjoner og diverse kredittkort (f.eks VISA, MasterCard).
Generelt bør man gjøre føreren oppmerksom på at man ønsker å benytte kredittkort før turen påbegynnes. Det gjelder uansett kredittkort-type.


Taxinæringen tilbyr et eget kreditt-kort for bruk i taxi, TaxiCard. Dette kan ikke benyttes på andre brukersteder, og er derfor spesielt målrettet for næringslivet hvor ansatte er hyppige taxibrukere og firmaet samtidig ønsker god styring over kredittkortbruken hos de ansatte.


TaxiCard er et kredittkort for taxi og kan utstedes til firmaer, avdelinger eller den enkelte ansatte. Kortet kan tilbys som ett landsdekkende kort, dvs. det kan benyttes i taxier rundt omkring i Norge. Dekningen omfatter bl.a. de fleste større byer og flyplasser i Norge.


TaxiCard kan benyttes på tre måter:
- Kredittkjøring - vanlig persontransport
- Kredittkjøring med taxi som budbil for pakker, brev etc.
- For bestilt transport for ansatte, gjester o.l.
Kredittkjøring uten kort i bilen, forutsetter at betalingsformen er avtalt ved bestilling via sentralen. Noen steder, f.eks. Oslo, benyttes eget telefonnummer ved slike bestillinger.

Samlefaktura sendes ut hver 14. dag, noe som er både økonomisk og praktisk. Det belastes et administrasjonsgebyr pr. faktura. Hver enkelt tur står oppført på fakturaen. Dette gir god og sikker kontroll for bedriftene.

TaxiCard ble etablert etter landsmøtevedtak i Norges Taxiforbund i 1991. Kortet administreres av Oslo Taxi, i samarbeid med de lokale taxisentraler hvor det er inngått TaxiCard - avtale. Kortet tildeles etter søknad.

Er du interessert i TaxiCard, kontakt Vadsø Taxi eller Oslo Taxi direkte.

Regler for bruk av TAXICARD finner du ved å klikke på pilen under. Vi anbefaler deg å skrive ut siden. Klikk her for regler 

Slik blir du TaxiCard-kunde
Send oss en Epost med firmanavn og adresse, så vil du om noen dager motta søknadsskjema.
Du kan også laste ned skjemaet og sende det pr. fax eller post. Søknadskjema Taxicard


 

TRYKKFORUM: GRAFISK LEVERANDØR TIL  VADSØ TAXI  - Bildekor - Trykksaker - Tekstiltrykk - Tlf 78 95 63 60