TJENESTER: 24/7

Vi tilbyr det du måtte ha behov for av taxitjenester – og vi er tilgjengelige døgnet rundt, året rundt! ( 24/7 er det moderne uttrykket for 24 timer i døgnet, hele uka...)
Skal du til byen og handle, på jobb eller til et bryllup?
Barn til barnehage eller skole?
Møte i pensjonist-foreningen eller til flyplassen?
Er dere flere sammen og skal lenger av gårde?
Eller er du pasient som har behov for syketransport?

Vi utfører alle transportoppdrag, og har en bilpark som dekker de fleste behov:

TAXI – komfortable biler med muligheter for å ta med sykkel, spark eller sammenleggbar rullestol. Vi har flere stasjonsvogner med ekstra god bagasjeplass. Lukket bagasjehenger benyttes ved behov.

MAXITAXI – spesialinnredet 16-seters buss med rullestolrampe/ekstrautstyr for transport av funksjonshemmede. Passasjeren kan sitte i rullestolen under transporten, forskriftsmessig sikret.

TURBUSS – splitter ny buss med plass til 16 passasjerer. Regulerbare seter, og med den beste komfort. Vi kjører dere dit dere ønsker – be om tilbud!

Fra 1. januar 2016 er persontransport momspliktig med 10%, og bagasje/pakkekjøring med 25%.

Taksameteret sørger for at moms er spesifisert både på fakturaer og kvitteringer til kunden. Alle priser du får oppgitt fra oss er inklusive moms.

Vi aksepterer følgende betalingskort: Visa, Diners, Mastercard/Eurocard samt taxinæringens eget kort Taxicard.(Se egen side med nærmere omtale for Taxicard.)

For kunder med kredittavtale sendes fellesfaktura 1 gang pr. måned. Fellesfaktura betyr at kunden får kun en faktura fra Vadsø Taxi AS selv om flere forskjellige biler har utført oppdrag for samme kunde.

Det er også trygt å vite at våre sjåfører har gjennomgått opplæring og kurs i både førstehjelp og annet som vedrører taxiyrket. Uniformsplikten skal overholdes, og ellers er alle pålagte forsikringer etc. selvsagt i orden.

ØNSKER DU Å VITE MER – TA KONTAKT MED TURID PÅ KONTORET: tlf. 78 95 24 11ØNSKER DU Å VITE MER –
TA KONTAKT MED TURID PÅ KONTORET: tlf. 78 95 24 11

 

TRYKKFORUM: GRAFISK LEVERANDØR TIL  VADSØ TAXI  - Bildekor - Trykksaker - Tekstiltrykk - Tlf 78 95 63 60